| Our little group has always been and always will until the end. | |
|
+3Nikolai Davidsen Matatizo O'sheya Anastasia Draganov 7 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Anastasia Draganov Uczennica
Liczba postów : 23 Join date : 30/04/2011
| Temat: Our little group has always been and always will until the end. Sob Kwi 30, 2011 3:31 pm | |
| Nie chcę być stereotypem (huhuhu) dlatego nie wypiszę listy możliwych relacji. Powiedzcie co chcecie, powiem co chcę ja, zgadamy się jakoś i powstanie grupka odpowiednia tylko dla ciebie... i może jeszcze kilku innych osób, w zależności od rodzaju grupy. No dobra... to ja powiem, że chciałabym Ance znaleźć jakąś przyjaciółkę, która byłaby bardziej optymistyczna niż An i jakiegoś pana, który zawróciłby dziewczynie w głowie, ale nie chciałaby się do tego przyznać przed nim i przed samą sobą, toteż broniłaby się od tego uczucia wszystkimi odnóżami, byłaby wredna, nieprzyjemna i kłótliwa w jego obecności, ale kiedyś by pękła i wszystko by mu wyznała, o.
Lista koligacji: - Matatizo O'sheya; trafiła kosa na kamień który kojarzy z widzenia - Gilbert Mozart; pożeracz ostatniej galaretki, na którym Ana się "wyżywa" - Hayden Ross; od przyjaźni do nienawiści tylko jeden krok
Ostatnio zmieniony przez Anastasia Draganov dnia Pią Maj 20, 2011 2:22 pm, w całości zmieniany 4 razy | |
|
| |
Matatizo O'sheya Uczeń
Liczba postów : 13 Join date : 28/04/2011
| Temat: Re: Our little group has always been and always will until the end. Sob Kwi 30, 2011 3:39 pm | |
| Skoro trafiła kosa na kamień to może ja się zgłoszę na per "pana"? | |
|
| |
| Temat: Re: Our little group has always been and always will until the end. Sob Kwi 30, 2011 3:44 pm | |
| Wiesz co w sumie miałam nieco inne wyobrażenie o "panu"... To może jak rozegramy jedną "partyjkę" to zobaczę, ok? | |
|
| |
Matatizo O'sheya Uczeń
Liczba postów : 13 Join date : 28/04/2011
| Temat: Re: Our little group has always been and always will until the end. Sob Kwi 30, 2011 3:46 pm | |
| Gut idee. Się zobaczy jak to wyjdzie w praniu, a ja nie mam dziś pomysłów na relacje. Na razie znajomi? | |
|
| |
| Temat: Re: Our little group has always been and always will until the end. Sob Kwi 30, 2011 3:49 pm | |
| Tak, niech się kojarzą ;> | |
|
| |
Nikolai Davidsen Prefekt Naczelny
Liczba postów : 84 Join date : 27/04/2011
| Temat: Re: Our little group has always been and always will until the end. Sob Kwi 30, 2011 8:21 pm | |
| kurcze Karino, co bym nie wymyśliła, pasują mi tylko neutralni, tudzież neutralni nielubiani :[ | |
|
| |
| Temat: Re: Our little group has always been and always will until the end. Sob Kwi 30, 2011 10:07 pm | |
| Tudzież ktosiu dam cię do znajomych i już ;> | |
|
| |
Christian Tallberg Uczeń
Liczba postów : 27 Join date : 29/04/2011
| Temat: Re: Our little group has always been and always will until the end. Nie Maj 01, 2011 4:00 pm | |
| gdzie ja bym się tutaj widział, o to jest pytanie! | |
|
| |
Tatiana Bielikowa Kapitan Drużyny
Liczba postów : 123 Join date : 27/04/2011
| Temat: Re: Our little group has always been and always will until the end. Sob Maj 14, 2011 7:56 pm | |
| Dobra, co być proponowała ;>? | |
|
| |
| Temat: Re: Our little group has always been and always will until the end. Pią Maj 20, 2011 2:20 pm | |
| Szczerze mówiąc nie mam pojęcia gdzie was wpisać. Dajcie chociaż czy pozytyw czy negatyw. | |
|
| |
Borys Iversen Uczeń
Liczba postów : 15 Join date : 28/06/2011 Age : 30
| Temat: Re: Our little group has always been and always will until the end. Sob Lip 02, 2011 3:16 pm | |
| Z Anastasią to aż chce się nałogowo trenować na boisku quidditcha... | |
|
| |
| Temat: Re: Our little group has always been and always will until the end. Sro Lip 06, 2011 1:53 pm | |
| A ona bardzo chętnie ci potowarzyszy...a relacje? Może coś w stylu przyjaźni z rywalizacją o to kto jest lepszy w Q? | |
|
| |
Jayla Walker Uczennica
Liczba postów : 53 Join date : 11/06/2011
| Temat: Re: Our little group has always been and always will until the end. Sro Lip 06, 2011 2:16 pm | |
| Jak mogłaś dać Nikolaja to byle czego ale to Jaylaaa? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Our little group has always been and always will until the end. | |
| |
|
| |
| Our little group has always been and always will until the end. | |
|