Durmstrang Institute
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Durmstrang Institute

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj
Pilnie poszukujemy kadry szkoły! Uczniowie którzy nie mają dormitorium proszeni sa o wysłanie PW do Mistrza Gry lub Vivian Foss oficjalnie forum zostaje na nowo otwarte. Turniej odbędzie się dopiero kiedy uzbierają sie wszystkie drużyny!

Our little group has always been and always will until the end.

Go down 
+3
Nikolai Davidsen
Matatizo O'sheya
Anastasia Draganov
7 posters
AutorWiadomość
Anastasia Draganov
Uczennica
Anastasia Draganov

Liczba postów : 23

Our little group has always been and always will until the end.  Empty
PisanieTemat: Our little group has always been and always will until the end.    Our little group has always been and always will until the end.  Icon_minitimeSob Kwi 30, 2011 3:31 pm

Nie chcę być stereotypem (huhuhu) dlatego nie wypiszę listy możliwych relacji. Powiedzcie co chcecie, powiem co chcę ja, zgadamy się jakoś i powstanie grupka odpowiednia tylko dla ciebie... i może jeszcze kilku innych osób, w zależności od rodzaju grupy. No dobra... to ja powiem, że chciałabym Ance znaleźć jakąś przyjaciółkę, która byłaby bardziej optymistyczna niż An i jakiegoś pana, który zawróciłby dziewczynie w głowie, ale nie chciałaby się do tego przyznać przed nim i przed samą sobą, toteż broniłaby się od tego uczucia wszystkimi odnóżami, byłaby wredna, nieprzyjemna i kłótliwa w jego obecności, ale kiedyś by pękła i wszystko by mu wyznała, o.

Lista koligacji:
- Matatizo O'sheya; trafiła kosa na kamień który kojarzy z widzenia
- Gilbert Mozart; pożeracz ostatniej galaretki, na którym Ana się "wyżywa"
- Hayden Ross; od przyjaźni do nienawiści tylko jeden krok

Ostatnio zmieniony przez Anastasia Draganov dnia Pią Maj 20, 2011 2:22 pm, w całości zmieniany 4 razy
Powrót do góry Go down
Matatizo O'sheya
Uczeń
Matatizo O'sheya

Liczba postów : 13

PisanieTemat: Re: Our little group has always been and always will until the end.    Our little group has always been and always will until the end.  Icon_minitimeSob Kwi 30, 2011 3:39 pm

Skoro trafiła kosa na kamień to może ja się zgłoszę na per "pana"?
Powrót do góry Go down
Anastasia Draganov
Uczennica
Anastasia Draganov

PisanieTemat: Re: Our little group has always been and always will until the end.    Our little group has always been and always will until the end.  Icon_minitimeSob Kwi 30, 2011 3:44 pm

Wiesz co w sumie miałam nieco inne wyobrażenie o "panu"...
To może jak rozegramy jedną "partyjkę" to zobaczę, ok?
Powrót do góry Go down
Matatizo O'sheya
Uczeń
Matatizo O'sheya

Liczba postów : 13

PisanieTemat: Re: Our little group has always been and always will until the end.    Our little group has always been and always will until the end.  Icon_minitimeSob Kwi 30, 2011 3:46 pm

Gut idee. Się zobaczy jak to wyjdzie w praniu, a ja nie mam dziś pomysłów na relacje. Na razie znajomi?
Powrót do góry Go down
Anastasia Draganov
Uczennica
Anastasia Draganov

PisanieTemat: Re: Our little group has always been and always will until the end.    Our little group has always been and always will until the end.  Icon_minitimeSob Kwi 30, 2011 3:49 pm

Tak, niech się kojarzą ;>
Powrót do góry Go down
Nikolai Davidsen
Prefekt Naczelny
Nikolai Davidsen

Liczba postów : 84

PisanieTemat: Re: Our little group has always been and always will until the end.    Our little group has always been and always will until the end.  Icon_minitimeSob Kwi 30, 2011 8:21 pm

kurcze Karino, co bym nie wymyśliła, pasują mi tylko neutralni, tudzież neutralni nielubiani :[
Powrót do góry Go down
http://charmsschool.forumpolish.com
Anastasia Draganov
Uczennica
Anastasia Draganov

PisanieTemat: Re: Our little group has always been and always will until the end.    Our little group has always been and always will until the end.  Icon_minitimeSob Kwi 30, 2011 10:07 pm

Tudzież ktosiu dam cię do znajomych i już ;>
Powrót do góry Go down
Christian Tallberg
Uczeń
Christian Tallberg

Liczba postów : 27

PisanieTemat: Re: Our little group has always been and always will until the end.    Our little group has always been and always will until the end.  Icon_minitimeNie Maj 01, 2011 4:00 pm

gdzie ja bym się tutaj widział, o to jest pytanie!
Powrót do góry Go down
Tatiana Bielikowa
Kapitan Drużyny
Tatiana Bielikowa

Liczba postów : 123

PisanieTemat: Re: Our little group has always been and always will until the end.    Our little group has always been and always will until the end.  Icon_minitimeSob Maj 14, 2011 7:56 pm

Dobra, co być proponowała ;>?
Powrót do góry Go down
Anastasia Draganov
Uczennica
Anastasia Draganov

PisanieTemat: Re: Our little group has always been and always will until the end.    Our little group has always been and always will until the end.  Icon_minitimePią Maj 20, 2011 2:20 pm

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia gdzie was wpisać. Dajcie chociaż czy pozytyw czy negatyw.
Powrót do góry Go down
Borys Iversen
Uczeń
Borys Iversen

Liczba postów : 15

PisanieTemat: Re: Our little group has always been and always will until the end.    Our little group has always been and always will until the end.  Icon_minitimeSob Lip 02, 2011 3:16 pm

Z Anastasią to aż chce się nałogowo trenować na boisku quidditcha...
Powrót do góry Go down
Anastasia Draganov
Uczennica
Anastasia Draganov

PisanieTemat: Re: Our little group has always been and always will until the end.    Our little group has always been and always will until the end.  Icon_minitimeSro Lip 06, 2011 1:53 pm

A ona bardzo chętnie ci potowarzyszy...a relacje? Może coś w stylu przyjaźni z rywalizacją o to kto jest lepszy w Q?
Powrót do góry Go down
Jayla Walker
Uczennica
Jayla Walker

Liczba postów : 53

PisanieTemat: Re: Our little group has always been and always will until the end.    Our little group has always been and always will until the end.  Icon_minitimeSro Lip 06, 2011 2:16 pm

Jak mogłaś dać Nikolaja to byle czego Very Happy
ale to Jaylaaa?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Our little group has always been and always will until the end.    Our little group has always been and always will until the end.  Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Our little group has always been and always will until the end.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Durmstrang Institute ::  :: Relacje-
Skocz do: