Durmstrang Institute
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Durmstrang Institute

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj
Pilnie poszukujemy kadry szkoły! Uczniowie którzy nie mają dormitorium proszeni sa o wysłanie PW do Mistrza Gry lub Vivian Foss oficjalnie forum zostaje na nowo otwarte. Turniej odbędzie się dopiero kiedy uzbierają sie wszystkie drużyny!

Inne pomysły

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Mistrz Gry
Admin
Mistrz Gry

Liczba postów : 318

Inne pomysły Empty
PisanieTemat: Inne pomysły   Inne pomysły Icon_minitimePią Maj 20, 2011 1:37 pm

Wszystko inne co Wam wpadnie do glowy. Piszcie ;>
Powrót do góry Go down
https://durmstrang.all-up.com
Gilbert Mozart
Prefekt
Gilbert Mozart

Liczba postów : 165

Inne pomysły Empty
PisanieTemat: Re: Inne pomysły   Inne pomysły Icon_minitimePon Cze 06, 2011 7:04 pm

Pogoda?
Powrót do góry Go down
Tatiana Bielikowa
Kapitan Drużyny
Tatiana Bielikowa

Liczba postów : 123

Inne pomysły Empty
PisanieTemat: Re: Inne pomysły   Inne pomysły Icon_minitimePon Cze 13, 2011 6:56 am

* Hmm... Chociażby zmienianie prefektów raz na jakiś czas. Albo wybieranie ich drogą losową. O! Albo kampanie wyborcze 8D. Albo... powiedzmy, zgłasza się kilka osób.A trzej wybrani przez administracje użytkownicy, którzy np. nie mogą lub nie chcą być prefektami, eliminują po kolei każdą osobę. To samo z naczelnymi. No bo co ma poradzić ktoś, kto za późno do nas dołączył? No nie wiem.
* Trzeba wciskać ludzi na siłę do drużyn, i urządzić mecz, bo jak nic nie robimy, to po kiego jestem Panią Kapitan? ef
* Ach, wiecie już, co będzie na turnieju trójmagicznym? Czysta ciekawość 8D.
* Urządźmy coś w stylu... balu maskowego! Wysyłamy maila do wszystkich, że mają wiadomość w skrzynce i koniecznie muszą ją odebrać - no to, dajmy na to, 3/4 wejdzie. A jak nie, to chociaż połowa. Tam będzie coś o partnerach, strojach czy coś w ten deseń. Czy przebieranki, czy suknie, to by już od Was zależało. Partnerzy mogliby być dobierani losowo. Najlepiej spośród tych aktywnych uczestników, żeby bagno nie wyszło.
* Zbiorowe wypady do miasta? Pół szkoły idzie, robimy zbiorową rozróbę i uciekamy 8D?
* Albo coś w stylu... hm, no nie wiem, konkursu? W sensie, że robimy kilka kategorii typu: 'najładniejsza/najprzystojnieszy w szkole', 'dusza towarzystwa', 'najlepszy pisarz', 'największy offtopowicz', 'najgrzeczniejszy użytkownik' (tu mam na myśli grzeczność, tak, przyjazność i nie przeklinanie ;3), 'najzabawniejszy ktośtam'... I tak dalej, i tak dalej. bez zgłaszania się, po prostu każdy w danym temacie głosuje na wybraną przez siebie osoby, ktoś inny sumuje głosy i ogłasza wyniki. Nagród nie musi być, a jeśli już, to może jakaś ranga, właśnie z podpisem kategorii, którą dana osoba wygrała. Byłaby widoczna, powiedzmy, przez miesiąc.
* Trzeba by zwołać ludzi na nauczycieli, i w końcu lekcje zorganizować. Chociażby jedną czy dwie, ale żeby chociaż jakieś były.
* Robimy jakieś akcje, w których uczestniczy więcej niż dwóch ludzi, bo to trochę nudnawe. Coś takiego, żeby nas dużo było.
* Piszemy do nieaktywnych użytkowników, czy byliby tak mili i pojawili się od czasu do czasu, bo to przecież nie boli. I najlepiej, żeby jeszcze coś pisali.\

Kurczę, nie wiem. Wybaczcie, jeśli pisałam głupoty, ale przelewałam na klawiaturę, co mi tylko do głowy wpadło ef.
Powrót do góry Go down
Gilbert Mozart
Prefekt
Gilbert Mozart

Inne pomysły Empty
PisanieTemat: Re: Inne pomysły   Inne pomysły Icon_minitimePon Cze 13, 2011 1:50 pm

Cytat :
* Hmm... Chociażby zmienianie prefektów raz na jakiś czas. Albo wybieranie ich drogą losową. O! Albo kampanie wyborcze 8D. Albo... powiedzmy, zgłasza się kilka osób.A trzej wybrani przez administracje użytkownicy, którzy np. nie mogą lub nie chcą być prefektami, eliminują po kolei każdą osobę. To samo z naczelnymi. No bo co ma poradzić ktoś, kto za późno do nas dołączył? No nie wiem.
pf, to ma problem! ef
ale w sumie... co semestr. albo rok...xd

Cytat :
* Ach, wiecie już, co będzie na turnieju trójmagicznym? Czysta ciekawość 8D.
to nie jest turniej trójmagiczny, to raz! a dwa...wiemy. zdania będą

Cytat :
* Urządźmy coś w stylu... balu maskowego! Wysyłamy maila do wszystkich, że mają wiadomość w skrzynce i koniecznie muszą ją odebrać - no to, dajmy na to, 3/4 wejdzie. A jak nie, to chociaż połowa. Tam będzie coś o partnerach, strojach czy coś w ten deseń. Czy przebieranki, czy suknie, to by już od Was zależało. Partnerzy mogliby być dobierani losowo. Najlepiej spośród tych aktywnych uczestników, żeby bagno nie wyszło.
impreze sobie możecie urządzić w każdej chwili z dowolnej okazji i zaprosić kogo chcecie, no weź. a taki porządny bal to zapewne na halołin czy coś.

Cytat :
* Albo coś w stylu... hm, no nie wiem, konkursu? W sensie, że robimy kilka kategorii typu: 'najładniejsza/najprzystojnieszy w szkole', 'dusza towarzystwa', 'najlepszy pisarz', 'największy offtopowicz', 'najgrzeczniejszy użytkownik' (tu mam na myśli grzeczność, tak, przyjazność i nie przeklinanie ;3), 'najzabawniejszy ktośtam'... I tak dalej, i tak dalej. bez zgłaszania się, po prostu każdy w danym temacie głosuje na wybraną przez siebie osoby, ktoś inny sumuje głosy i ogłasza wyniki. Nagród nie musi być, a jeśli już, to może jakaś ranga, właśnie z podpisem kategorii, którą dana osoba wygrała. Byłaby widoczna, powiedzmy, przez miesiąc.
takie forumowe oscary można robić, prosz bardzo. ale najpierw A, więcej użytkowników B, większa ich aktywność

Cytat :
* Trzeba by zwołać ludzi na nauczycieli, i w końcu lekcje zorganizować. Chociażby jedną czy dwie, ale żeby chociaż jakieś były.
to zwołaj Razz urządzenie lekcji jak są nauczyciele to juz najmniejszy problem

Cytat :
* Robimy jakieś akcje, w których uczestniczy więcej niż dwóch ludzi, bo to trochę nudnawe. Coś takiego, żeby nas dużo było.
że niby eventy czy jakieś afery na imprezach zbiorowych?
Powrót do góry Go down
Tatiana Bielikowa
Kapitan Drużyny
Tatiana Bielikowa

Liczba postów : 123

Inne pomysły Empty
PisanieTemat: Re: Inne pomysły   Inne pomysły Icon_minitimeCzw Cze 16, 2011 4:57 pm

Cytat :
to nie jest turniej trójmagiczny, to raz! a dwa...wiemy. zdania będą
Oj, cicho, czepiasz się. Ja się przyzwyczaiłam tak mówić i będę to robiła, i już ef.

Cytat :
impreze sobie możecie urządzić w każdej chwili z dowolnej okazji i zaprosić kogo chcecie, no weź. a taki porządny bal to zapewne na halołin czy coś.
Ale halołin... tak dużo trzebaby czekać >D.

Cytat :
takie forumowe oscary można robić, prosz bardzo. ale najpierw A, więcej użytkowników B, większa ich aktywność
Dobra, tutaj się zgadzam, no bo przecież większość tutejszych użytkowników ma multikonta, więc za dużo nas nie jest.

Cytat :
Okej, postaram się zwołać 8D.

Cytat :
że niby eventy czy jakieś afery na imprezach zbiorowych?
Nie wiem, o co mi wtedy chodziło, ale może być >D. Razz
Powrót do góry Go down
Gilbert Mozart
Prefekt
Gilbert Mozart

Inne pomysły Empty
PisanieTemat: Re: Inne pomysły   Inne pomysły Icon_minitimeCzw Cze 16, 2011 6:34 pm

Cytat :
Ale halołin... tak dużo trzebaby czekać >D.
nie zaszkodzi też wiecej uczestników owej zabawy..

Cytat :
Cytat:

Okej, postaram się zwołać 8D.
no dawaj, dawaj. byle duzo
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Inne pomysły Empty
PisanieTemat: Re: Inne pomysły   Inne pomysły Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Inne pomysły
Powrót do góry