| Ty | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Ty Shine Uczeń
Liczba postów : 9 Join date : 10/06/2011
| Temat: Ty Pon Cze 13, 2011 5:49 am | |
| *** *** *** Vivian Foss - wkurzająca pani prefekt, która aż za bardzo lubi go gnębić. Miyumi Aisling Yoshizaki - poznali się w niezbyt miłych okolicznościach, jednak dziewczyna postanowiła go rozdziewiczyć - i udało jej się. Lisette Cheshire - koleżanka-dziewica. Z naciskiem na to drugie. Jayla Walker - po prostu trzymają ze sobą. Lyall Smith - romans. 'Chłodna atmosfera zadziałała na nich gorąco'. Calisto Nascimento - zwykła znajomość. No to tak: Ty jest bi i jest prawiczkiem. Czyli, że przydałby się ktoś MIŁY do rozdziewiczenia go. I nie, nie mówię tu o uroczych pannach z Aer (panach też, żeby nie było). Zdecydowanie nie są miłe -.^. Bez różnicy, czy facet, czy dziewczyna. Ktoś... ktoś fajny, i tyle . W każdym bądź razie ostatnio mam mało pomysłów, więc nie odpowiem zbyt błyskotliwie na pytania typu "co dla Tatiany?", aczkolwiek się postaram. 8D
Ostatnio zmieniony przez Ty Shine dnia Pią Cze 17, 2011 4:28 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Nikolai Davidsen Prefekt Naczelny
Liczba postów : 84 Join date : 27/04/2011
| Temat: Re: Ty Pon Cze 13, 2011 9:16 am | |
| Okaj, to dla Nikolaja nic, bo on ani do rozdziewiczenia, ani do niczego innego się nie nada. Problemem jest moja mała Jayla. Oboje z Hogwartu, to niech się trzymają razem, przynajmniej z początku, hm? ;> | |
|
| |
Miyumi Aisling Yoshizaki Prefekt
Liczba postów : 95 Join date : 02/05/2011 Age : 28
| Temat: Re: Ty Pon Cze 13, 2011 12:41 pm | |
| Miyumi m0że rozdziewiczyć. Ale raczej się poznają w średnio miłych okolicznościach? o; Nie wiem. Jak wolisz | |
|
| |
Gilbert Mozart Prefekt
Liczba postów : 165 Join date : 27/04/2011 Age : 30
| Temat: Re: Ty Pon Cze 13, 2011 1:46 pm | |
| ja chce koniecznie coś <3 swoją drogą... Gilbert nie ejst mega miły ale Lyall jest | |
|
| |
Vivian Foss Prefekt
Liczba postów : 286 Join date : 19/04/2011
| Temat: Re: Ty Pon Cze 13, 2011 2:42 pm | |
| Vivan chce byc wkurzająca panią prefekt która by go gnębiła <3 A Lisette może być koleżanka-dziewica. | |
|
| |
Tatiana Bielikowa Kapitan Drużyny
Liczba postów : 123 Join date : 27/04/2011
| Temat: Re: Ty Pon Cze 13, 2011 4:09 pm | |
| Nikolai - może być. Ale tylko z początku ;c? Dobra, to niech Miyumi go rozdziewiczy, a z Lyallem niech będzie jakiś fajny romans! 8D Tylko te średnio miłe okoliczności mnie męczą, bo nic wymyślić nie mogę. Viv - to mi się podoba! | |
|
| |
Gilbert Mozart Prefekt
Liczba postów : 165 Join date : 27/04/2011 Age : 30
| Temat: Re: Ty Pon Cze 13, 2011 4:15 pm | |
| Z Lyallem mogą się znac od lat z zmaku i nagle chłodna atmosfera zadziałała na nich gorąco <3 | |
|
| |
Miyumi Aisling Yoshizaki Prefekt
Liczba postów : 95 Join date : 02/05/2011 Age : 28
| Temat: Re: Ty Pon Cze 13, 2011 6:05 pm | |
| - Cytat :
- Kompletnie nie umie rozmawiać z kobietami - zawsze palnie coś głupiego, co ślina mu na język przyniesie i je do siebie zraża.
Wpadli na siebie i było bum i Ty coś zrobił nie tak? o; | |
|
| |
Nikolai Davidsen Prefekt Naczelny
Liczba postów : 84 Join date : 27/04/2011
| Temat: Re: Ty Pon Cze 13, 2011 7:40 pm | |
| mogą się trzymać do samego końca jak chcesz (; | |
|
| |
Tatiana Bielikowa Kapitan Drużyny
Liczba postów : 123 Join date : 27/04/2011
| Temat: Re: Ty Sro Cze 15, 2011 2:03 pm | |
| - Cytat :
- Z Lyallem mogą się znac od lat z zmaku i nagle chłodna atmosfera zadziałała na nich gorąco <3
Lepiej bym tego nie ujęła. Niech będzie 8D. Miyumi, jak najbardziej mi to pasuje. Już ja coś wymyślę . Nikolai - taak 8D! Chociaż mogą zdarzać się między nimi jakieś tam sprzeczki i jednak może coś pójść nie tak, ale będzie happy end 8D! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Ty | |
| |
|
| |
| Ty | |
|