Durmstrang Institute
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Durmstrang Institute

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj
Pilnie poszukujemy kadry szkoły! Uczniowie którzy nie mają dormitorium proszeni sa o wysłanie PW do Mistrza Gry lub Vivian Foss oficjalnie forum zostaje na nowo otwarte. Turniej odbędzie się dopiero kiedy uzbierają sie wszystkie drużyny!

Julka poszukuje

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Julia Lavstone
Nauczyciel Eliksirów
Opiekun Ignis
Julia Lavstone

Liczba postów : 14

Julka poszukuje Empty
PisanieTemat: Julka poszukuje   Julka poszukuje Icon_minitimeSob Lip 02, 2011 4:13 pm

Co prawda na razie jestem nowa, no ale może ktoś się znajdzie
Miłość
lWięzi rodzinne

Przyjaciele

Inne (czyli wszelkie wasze pomysły na realcję)

Robin - Romans

Ostatnio zmieniony przez Julia Lavstone dnia Sob Lip 02, 2011 4:27 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Vivian Foss
Prefekt
Vivian Foss

Liczba postów : 286

Julka poszukuje Empty
PisanieTemat: Re: Julka poszukuje   Julka poszukuje Icon_minitimeSob Lip 02, 2011 4:24 pm

Mojego Robina gdzieś tu można by wcisnąć. Oboje byli w Hogwarcie, z tym że Robin jest dwa lata starszy. Mogliby mieć w szkole romans czy coś, bo on byl takim playboyem albo cos w tym rodzaju <3
Powrót do góry Go down
Julia Lavstone
Nauczyciel Eliksirów
Opiekun Ignis
Julia Lavstone

Julka poszukuje Empty
PisanieTemat: Re: Julka poszukuje   Julka poszukuje Icon_minitimeSob Lip 02, 2011 4:26 pm

Ok, nie będzie. No cóż, po to są zasady żeby ja łamać ;x
Powrót do góry Go down
Jose Iglesias
Uczeń
Jose Iglesias

Liczba postów : 35

Julka poszukuje Empty
PisanieTemat: Re: Julka poszukuje   Julka poszukuje Icon_minitimeNie Lip 03, 2011 9:07 am

Jose może być pupilkiem. Pani psor jest nawet ładna, więc chłopiec chce zaszaleć, czasem rzuci jakimś delikatnie zbereźnym komentarzem, ale pani psor wciąż go lubi, śmieje się z tego i może coś tam kiedyś? Tym bardziej, że z Eliksirów jest dobry. Ale chyba źle ujęłam, o co mi chodzi.
A Miyu znów na odwrót. Idzie jej średniawo, przez co od czasu do czasu popyskuje do pani profesorki.
Powrót do góry Go down
Jayla Walker
Uczennica
Jayla Walker

Liczba postów : 53

Julka poszukuje Empty
PisanieTemat: Re: Julka poszukuje   Julka poszukuje Icon_minitimeNie Lip 03, 2011 9:13 am

Dobra, w sumie myślałam nad tymi relacjami i wykminiłam tak: nie dla Jayli, a dla Nikolaja Very Happy. On generalnie lubi eliksiry, bo z niego złote dziecię, i jest w nich dobry, ale powiedzmy, że nie podejdzie mu za bardzo nauczycielka. Stwierdzi, że z niej blondi i nie ma autorytetu, i że generalnie się nie nadaje xd i nie będzie oczywiście jej tego okazywał otwarcie, bo aż taki głupi, żeby robić sobie wroga w nauczycielu nie jest. Ale taka niechęć? ;]
Powrót do góry Go down
Julia Lavstone
Nauczyciel Eliksirów
Opiekun Ignis
Julia Lavstone

Julka poszukuje Empty
PisanieTemat: Re: Julka poszukuje   Julka poszukuje Icon_minitimePon Lip 04, 2011 12:12 pm

Ok może być ^^
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Julka poszukuje Empty
PisanieTemat: Re: Julka poszukuje   Julka poszukuje Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Julka poszukuje
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Durmstrang Institute ::  :: Relacje-
Skocz do: