Julia Lavstone Nauczyciel Eliksirów Opiekun Ignis
Liczba postów : 14 Join date : 01/07/2011
| Temat: Julka poszukuje Sob Lip 02, 2011 4:13 pm | |
| Co prawda na razie jestem nowa, no ale może ktoś się znajdzie Miłość lWięzi rodzinne
Przyjaciele
Inne (czyli wszelkie wasze pomysły na realcję) Robin - Romans
Ostatnio zmieniony przez Julia Lavstone dnia Sob Lip 02, 2011 4:27 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
Vivian Foss Prefekt
Liczba postów : 286 Join date : 19/04/2011
| Temat: Re: Julka poszukuje Sob Lip 02, 2011 4:24 pm | |
| Mojego Robina gdzieś tu można by wcisnąć. Oboje byli w Hogwarcie, z tym że Robin jest dwa lata starszy. Mogliby mieć w szkole romans czy coś, bo on byl takim playboyem albo cos w tym rodzaju <3 | |
|
| Temat: Re: Julka poszukuje Sob Lip 02, 2011 4:26 pm | |
| Ok, nie będzie. No cóż, po to są zasady żeby ja łamać ;x | |
|
Jose Iglesias Uczeń
Liczba postów : 35 Join date : 13/06/2011 Age : 31
| Temat: Re: Julka poszukuje Nie Lip 03, 2011 9:07 am | |
| Jose może być pupilkiem. Pani psor jest nawet ładna, więc chłopiec chce zaszaleć, czasem rzuci jakimś delikatnie zbereźnym komentarzem, ale pani psor wciąż go lubi, śmieje się z tego i może coś tam kiedyś? Tym bardziej, że z Eliksirów jest dobry. Ale chyba źle ujęłam, o co mi chodzi. A Miyu znów na odwrót. Idzie jej średniawo, przez co od czasu do czasu popyskuje do pani profesorki. | |
|
Jayla Walker Uczennica
Liczba postów : 53 Join date : 11/06/2011
| Temat: Re: Julka poszukuje Nie Lip 03, 2011 9:13 am | |
| Dobra, w sumie myślałam nad tymi relacjami i wykminiłam tak: nie dla Jayli, a dla Nikolaja . On generalnie lubi eliksiry, bo z niego złote dziecię, i jest w nich dobry, ale powiedzmy, że nie podejdzie mu za bardzo nauczycielka. Stwierdzi, że z niej blondi i nie ma autorytetu, i że generalnie się nie nadaje xd i nie będzie oczywiście jej tego okazywał otwarcie, bo aż taki głupi, żeby robić sobie wroga w nauczycielu nie jest. Ale taka niechęć? ;] | |
|
| Temat: Re: Julka poszukuje Pon Lip 04, 2011 12:12 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Julka poszukuje | |
| |
|