Kamilla Sinsiew Uczennica
Liczba postów : 11 Join date : 05/07/2011
| Temat: Kamilla S. Pon Lip 18, 2011 11:41 am | |
| Cóż, czekam na propozycje! Głównie poszukuję chłopaka, który uległby by blondynie i starałaby się o nią, ze skutkami omówionymi później, dziewczyny, która w jakimś stopniu polubiłą Kami, i byłyby, powiedzmy, dobrymi koleżankami, kumpli do wspólnego picia i robienia innych fajnych rzeczy, kilku dziewczyn, którego sie z Kami baaardzo nie lubią... I wszelkich innych ludzi ;] Oczywiście wcześniej proszę o zapoznanie się z kartą postaci, mwah.
Vivian Foss - dziewczyna dość uciążliwa, która stara się uprzykrzyć życie Kami. Lisette Cheshire - kto to w ogóle jest? Andreas Nascimento - humorki. jednego i drugiego. Angelina van Wyngarden - ktoś tam taki, o... Mat Nigher - zaczepki i ironiczne uwagi, ale przecież trzeba żyć pozytywnie. Cornelia Trace - negatyw, o.
Ostatnio zmieniony przez Kamilla Sinsiew dnia Sro Lip 20, 2011 8:36 am, w całości zmieniany 4 razy | |
|
Vivian Foss Prefekt
Liczba postów : 286 Join date : 19/04/2011
| Temat: Re: Kamilla S. Pon Lip 18, 2011 7:55 pm | |
| ze mną możesz się nie lubić. RObin może być dla ciebie w sumie hm... tylko nauczycielem, a Lisette koleżanką mijaną na korytarzu/ nie wiem... | |
|
Kamilla Sinsiew Uczennica
Liczba postów : 11 Join date : 05/07/2011
| Temat: Re: Kamilla S. Pon Lip 18, 2011 8:55 pm | |
| W sumie wiesz... Nie mam lepszych pomysłów. Ewentualnie Robin, jako, iż wykłada przedmiot, na który Kami uczęszcza... No nie wiem, może czasem wpadnie do jego gabinetu wypalić jakieś El Maallemy? o; Nie, dobra, daruję sobie dalsze myślenie | |
|
Andreas Nascimento Kapitan Drużyny
Liczba postów : 44 Join date : 10/06/2011
| Temat: Re: Kamilla S. Wto Lip 19, 2011 2:04 pm | |
| z Andreasem, hmm. powiedzmy, że raz się lubią a raz nie -zależnie od humoru. więc albo miło spędzą czas, albo będą sobie skakać do gardeł. a z Angie proponuję...hm. znajome? na zasadzie "cześć -cześć" i od czasu do czasu jakiejś dłuższej rozmowie. co Ty na to? | |
|
Miyumi Aisling Yoshizaki Prefekt
Liczba postów : 95 Join date : 02/05/2011 Age : 28
| Temat: Re: Kamilla S. Wto Lip 19, 2011 5:36 pm | |
| | |
|