Durmstrang Institute
|
Pilnie poszukujemy kadry szkoły!
Uczniowie którzy nie mają dormitorium proszeni sa o wysłanie PW do Mistrza Gry lub Vivian Foss
oficjalnie forum zostaje na nowo otwarte. Turniej odbędzie się dopiero kiedy uzbierają sie wszystkie drużyny! |
|
| Maciak. :> | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Mat Nigher
Liczba postów : 14 Join date : 05/07/2011
| Temat: Maciak. :> Wto Lip 19, 2011 3:24 pm | |
| Mat tak ogólnie szuka jednego czy dwóch przyjaciół, z którymi wspólnie znajdowaliby radochę w dręczeniu innych, odrabianiu prac domowych, siedzeniu na zewnątrz w chłodne, zimowe dni czy też robieniu niczego. :> Najlepiej z Aer, najlepiej w jego wieku, płeć bez znaczenia :> A tak to jest otwarty na propozycje innych, yaaaay~! Andreas Nascimento - męczony przez Mata chłopak, do którego Nigher pała dużą sympatią. Mimo to ich codzienność to drobne kłótnie i ironiczne uwagi. Biedak z pewnością nie zazna spokoju do końca swojego pobytu w szkole. Może to i dobrze... Angelina van Wyngarden - dobra znajoma. Kamilla Sinsiew - koleżanka od porannych zaczepków. c: Miyumi Aisling Yoshizaki - niezbyt interesująca, ale ma wschodnią urodę, więc czasem ją zaczepia. Jose Iglesias - kumpel, po prostu kumpel. a szkoda.link do kp jest na dole! | | v
Ostatnio zmieniony przez Mat Nigher dnia Czw Lip 28, 2011 12:51 pm, w całości zmieniany 3 razy | |
| | | Angelina van Wyngarden Uczennica
Liczba postów : 116 Join date : 28/04/2011 Age : 31
| Temat: Re: Maciak. :> Wto Lip 19, 2011 4:51 pm | |
| hm. dla Angie może przyjaźń? albo dobrzy znajomi. w końcu oboje z Aer | |
| | | Mat Nigher
| Temat: Re: Maciak. :> Wto Lip 19, 2011 5:00 pm | |
| Proponuję dobrych znajomych. Ale nie takich co zagadują do siebie po każdej lekcji jak stereotypowi przyjaciele, raczej coś słabszego. Żeby się dobrze dogadywali, czasem pogadali... no wiesz. (; co sądzisz?
i jakbyś mogła to uaktualnij temat Andiego, co?: D | |
| | | Miyumi Aisling Yoshizaki Prefekt
Liczba postów : 95 Join date : 02/05/2011 Age : 28
| Temat: Re: Maciak. :> Wto Lip 19, 2011 5:59 pm | |
| Cóż, w sumie Jose w miarę mógłby się na kolegę nadawać, ale jest starszy i z wymiany, także nie wiem, jak chcesz. Mat Miyu raczej nie polubi, nie wiem, może ją dręczyć lub olać. A znowu z Kami mogą rywalizować, nie wiem, na jakim tle. Ale to jak chcesz, serio, bo totalnie nie mam pomysłów | |
| | | Mat Nigher
| Temat: Re: Maciak. :> Wto Lip 19, 2011 6:34 pm | |
| Z Jose kumple, co prawda znają się niedługo, ale udaje im się dogadać. c: Mi pasuje, jak najbardziej. Miyu... hmm... sądzę że raz na jakiś czas mogliby się uroczo pożreć, ale tak to raczej obojętna relacja, hm? A o Kami właśnie myślałem : D Ale że Mat raczej stroni od rywalizacji, bo uważają za wyjątkowo destrukcyjną, to może coś w rodzaju takiej zadziornej, pozytywnej znajomości? Że się zaczepiają, czasem wymienią ironiczne uwagi, ale cały czas z uśmiechem na ustach? c: | |
| | | Angelina van Wyngarden Uczennica
Liczba postów : 116 Join date : 28/04/2011 Age : 31
| Temat: Re: Maciak. :> Wto Lip 19, 2011 6:39 pm | |
| ok, może tak być | |
| | | Kamilla Sinsiew Uczennica
Liczba postów : 11 Join date : 05/07/2011
| Temat: Re: Maciak. :> Sro Lip 20, 2011 8:28 am | |
| | |
| | | Lisette Cheshire Uczennica
Liczba postów : 52 Join date : 10/06/2011
| Temat: Re: Maciak. :> Nie Sie 28, 2011 4:10 pm | |
| Vivian może pałać do niego pewna sympatię ze względu na ten sam dom. Lisette, nie będzie za nim przepadac bo np jest zbyt gejowski dla niej. No i Robin jeszcze. Chcesz coś z nauczycielem? | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Maciak. :> | |
| |
| | | | Maciak. :> | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|