Tatiana Bielikowa Kapitan Drużyny
Liczba postów : 123 Join date : 27/04/2011
| Temat: Tatiana Sro Kwi 27, 2011 11:09 pm | |
| Miały być kategorie, ale zmieniłam zdanie. Zaszaleję, uh.
Gilbert Mozart - Co tu dużo mówić, nie przepadają za sobą. Kondrad Sevara - j.w. Vivian Foss - wrogowie. Angelina van Wyngarden - kumpela i już. Andrea Saarinen - przyjaciółka? Tak, dobrały się dwie panie Kapitan. Pandora White - przyjaciółki. Tak, jesteś świetna, nie zapomnę. Hayden Ross - pozytywny eks. Matatizo O'sheya - kiedyś trochę się posprzeczali, i tak im już zostało. Miyumi Aisling Yoshizaki - znajome. Solve Sørensen - wrogowie. Nikolai Davidsen - kumpelo-przyjaciel. (przyznaję, ściągnełam od Nikolai'a ! Ava von Holden - po prostu znajome, o. Mikkel Joharsen - znajomi, ot co. Damyan Ivanov - są razem, a co! 8D Melody Rosseau - przyjaciółka. Kristine Wolff - lubią się kłócić. Zazwyczaj po włosku. Lyall Smith - Tatiana miała jakiś zły dzień czy coś, i na siebie wpadli. Pogadali trochę, pośmiali się. Potem ona wpadła w jakiś głupi nastrój, i zaczęła się wyżalać. No i powiedziała mu, że kiedyś była molestowana i zgwałcono ją. Gdy zdała sobie sprawę z tego, co mu właśnie oznajmiła, uciekła. Od tamtej pory go unika. Lisette Cheshire - koleżanka od pijackiego biegania po błoniach o północy. Calisto Nascimento - coś ich do siebie ciągnie. Jose Iglesias - goacy romans.
Kasper Larsen - dziewczyna jest oczarowaną urokiem pół-wila pupilką. Travis Smirnow - i znów pupilka, o.
Ostatnio zmieniony przez Tatiana Bielikowa dnia Pią Cze 17, 2011 4:12 pm, w całości zmieniany 2 razy | |
|
Gaspard Chevalier Uczeń
Liczba postów : 14 Join date : 01/06/2011
| Temat: Re: Tatiana Sro Cze 01, 2011 12:51 pm | |
| Podoba mi się Twój av, straaaasznie xd więc chce gdzieś, ale nie wiem gdzie. | |
|