Durmstrang Institute
|
Pilnie poszukujemy kadry szkoły!
Uczniowie którzy nie mają dormitorium proszeni sa o wysłanie PW do Mistrza Gry lub Vivian Foss
oficjalnie forum zostaje na nowo otwarte. Turniej odbędzie się dopiero kiedy uzbierają sie wszystkie drużyny! |
|
| cukiereczki | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Kristine Wolff Kapitan Drużyny
Liczba postów : 18 Join date : 10/06/2011
| Temat: cukiereczki Nie Cze 12, 2011 11:54 am | |
| toffi Truskawkowe(miłość) ~chociaż Ruda jest bi, to chłopiec najlepiej; charakterek bardzo podobny do niej, ale wręcz przeciwnie, taki, który potrafiłby ją trochę zastopować i wglMalinowe (miłostki) Nikolai romans, facet Edith, ale już Kristine się zatroszczy by odpowiednio się skończył : >Miętowe(przyjaciele) ~max dwójka-trójka dobrych przyjaciół, co Kikki mogłaby z nimi zdobywać świat!Jabłkowe(znajomi)Cytrynowe(nielubiani)Miyu Edith łazi po nocach nawalona i jeszcze ma czelność nazywania się dziewczyną Nikolai'aPorzeczkowe(wrogowie)Tatiana i kłótnie po włosku <3 ~jedna, stała, wspaniała osoba coby jej można było życie ubarwiać, w sensie negatywnymMiodowe (inne) ~ochotnik/cy(?!) na którym Kristine mogłaby wypróbowywać nowe, nie zawsze bezpieczne zaklęci i takie tam ~ktoś, kogo większą bądź mniejszą tajemnicę mogłaby poznać i dzięki temu szantażować czy coś w ten deseń ~kiś ktoś mocno powiązany z ogieniem, co by się go Kikki obawiała i w związku z tym traktowała z takim raczej szacunkiem, chociaż o sympatii nie może być mowy
znajdą się jakieś? w razie wątpliwości, to co wypisane po "~", to nie mam i szukam ^^
Ostatnio zmieniony przez Kristine Wolff dnia Sro Lip 13, 2011 9:07 am, w całości zmieniany 6 razy | |
| | | Tatiana Bielikowa Kapitan Drużyny
Liczba postów : 123 Join date : 27/04/2011
| Temat: Re: cukiereczki Nie Cze 12, 2011 12:43 pm | |
| Ja... Ja bym coś chciała, ale nie mam pomysłu ;<. | |
| | | Nikolai Davidsen Prefekt Naczelny
Liczba postów : 84 Join date : 27/04/2011
| Temat: Re: cukiereczki Nie Cze 12, 2011 1:14 pm | |
| Nikolai? (;
edit okej, nie było pytania. romans | |
| | | Miyumi Aisling Yoshizaki Prefekt
Liczba postów : 95 Join date : 02/05/2011 Age : 28
| Temat: Re: cukiereczki Nie Cze 12, 2011 7:16 pm | |
| Dwie uparte dziewczynki nie mogą sie ze sobą zxgadzać^^ myślę, że na cytrynę Miyu by się nadała. Kristine coś tam może o niej plotkować sobie, i w ogóle. | |
| | | Kristine Wolff Kapitan Drużyny
| Temat: Re: cukiereczki Pon Cze 13, 2011 3:29 pm | |
| Tatiana, przeczytałam twoją kp i z ciekawych rzeczy co wypatrzyłam to - Tatiana farbuje włosy mugolskimi farbami, a mimo to, jest czystej krwi. Kristine co prawda jest półkrwi, aczkolwiek jej matka była czarodziejką mugolskiego pochodzenia, więc o mugolach mało wie, dlatego może zaciekawić się tymi zmianami koloru. Poza tym, obydwoje znają włoski, więc mogą sobą czasami pogaworzyć : >. I jeszcze jedna rzecz na którą zwróciłam uwagę, to że boginem Tatiany jest nietoperz, podczas gdy u Kikki to postać patronusa ^^. To chyba znaczy, że są przeciwieństwami? Więc albo proponowałabym nawet przyjaźń, albo wręcz przeciwnie - wrogów, gdzie będą się kłócić po włosku <3. Ależ się rozpisałam.
Nikolai, charaktery mają całkiem podobne, romans jak najbardziej. Tylko, czy taki co już się zaczął czy dopiero będzie? : >
omg, masz bogina żyrafę : O a to u mnie, zaraz po nietoperzu drugi kandydat na patronusa! I tu charaktery podobne, więc częstuję cytrynusami : D. | |
| | | Nikolai Davidsen Prefekt Naczelny
Liczba postów : 84 Join date : 27/04/2011
| Temat: Re: cukiereczki Pon Cze 13, 2011 3:41 pm | |
| Teoretycznie to on jest w popapranym związku z Edith, więc żeby już od jakiegoś czasu ze sobą byli to odpada. Ale może być tak, że znają się od dawna (czego się raczej uniknąć nie da xd) i niby fajni znajomi bla bla do pogadania i do wszystkiego, ale mieliby do siebie jakiś thing i powiedzmy, że co impreza, a oni oboje by byli wolni to spędzaliby ją razem ;> | |
| Temat: Re: cukiereczki Pon Cze 13, 2011 3:55 pm | |
| Kristine - to niech będą wrogowie, będzie fajnie 8D. | |
| Temat: Re: cukiereczki Sro Cze 15, 2011 8:58 pm | |
| | |
| Temat: Re: cukiereczki Czw Cze 16, 2011 4:29 pm | |
| A Ty'a gdzie byś widziała? Bo Ty masz takie fajnie propołzyszyns *D. | |
| Temat: Re: cukiereczki Czw Cze 16, 2011 5:13 pm | |
| Zawsze jak o nim piszesz, to nie mogę zakapować, że to imię jest xd.
Słooodki jest. Mogli by być znajomymi, takimi dobrymi, co by się spierali o różne błahostki, bo obydwoje chcieliby mieć rację. Z tym... że on chyba dopiero co przyjechał, no nie? Więc najlepiej by było, jakby się poznali w najbliższym czasie, żeby już nie wymyślać dodatkowych historyjek. | |
| Temat: Re: cukiereczki Czw Cze 16, 2011 6:36 pm | |
| Nie ja wybierałam to imię, więc nie miej do mnie pretensji 8D. W sumie to nie wiem, ale niech będzie, dopiero przyjechał. No okej, mi to jak najbardziej pasuje. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: cukiereczki | |
| |
| | | | cukiereczki | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|